Karlslunde Strandvej 74, 2690 Karlslunde

Bülow & Nielsen fra 2007, i ét plan tæt ved vandet.

Boligen
Muret hus fra 2007 der her byder på 138 kvm. bolig med zoneopdeling og det attraktive kombinerede køkken/alrum med udgang til terrasser på begge langsider af huset. Taget er forsynet med tegl og tagrender og nedløb er udført i zink. Belægning og beplantning af indgangsparti, have og terrasser er fra husets oprindelse designet af en havearkitekt.

Indretningen
Zoneopdelingen består af et indgangsparti hvor der er kontor og forældreafdeling med soveværelse og eget brusebadeværelse. I modsat ende af huset er der 2 børneværelser med tilhørende brusebadeværelse. I forlængelse af forældreafdelingen ligger den dejlige stue med loft til kip, og med store glaspartier der giver udsigt til den smukke have. Stuen har dør mod entrén og ligeledes dobbeltdørsparti mod køkken/alrummet, der ligger midt i huset, så der kan lukkes af. Husets bryggers ligger hensigtsmæssigt ved siden af køkkenet.

Særligt udstyr og værd at bemærke
♡ Gulvvarme overalt
♡ Flot carport
♡ Meget flot anlagt have og terrasser
♡ Stor have
♡ 2 min. fra vandet

Rundt om boligen
Når du parkerer i den flotte carport kan du nyde synet af de flotte murede læmure der dels skærmer for indsigt men også sikrer læ for vind når du sidder på morgenterrassen på den anden side af muren. Netop de gode terrasse forhold gør at uanset hvornår på dagen du er i din have så er der et dejligt sted at opholde sig.

Annekset der er opført bag huset er godt isoleret og kan dermed fungere godt som opbevaringssted, eller måske som rummet for en hobby.

Omgivelserne og området
Boende ved Karlslunde Strandvej er der kort afstand til alt hvad en børnefamilie har behov for. I tilgift er der fra denne placering også kun 2 min. gang til den skønne badestrand.

Karlslunde
Karlslunde er et eftertragtet sted at bo. Her er trygt og rart, med S-tog til døren og adskillige dagligvarebutikker, fitness m.m.. Karlslunde byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg med haller der rummer fodbold, tennis, badminton, bordtennis, gymnastik o.m.m., samt udendørs tennis (grus og kunst) og padeltennis, nærhed til svømmehal, golf og ridning. En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Karlslunde et yndet sted at bosætte sig.


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.