Skolelodden 22, Jersie, 2680 Solrød Strand

Forestil dig at vågne op til udsigt over marker både fra køkken og stue, eller at nyde din morgenkaffe med udsigten til en hjort på æblerov i naboens have, det er hvad du kan forvente når du bor på Skolelodden 22.

Boligen
Hele huset er gennemrenoveret fra år 2009-2018, hvor gulvene er gravet op og efterisoleret med 300 mm. isolering, hvorefter der er monteret gulvvarme i hele huset.
Taget er renset og malet (år 2018) og huset fremstår flot med hvid-filtsede murstensvægge (år 2018), sundt træværk, og karakteristiske sprossevinduer (år 2009) som passer flot til udtrykket i landsbyen.


Indretningen
Du træder ind i entréen, hvorfra der er fordeling til resten af huset. Det flotte Vordingborg køkken fra år 2010 byder på udsigt over marker og er opført i luksusmaterialer med hvide elementer, en flot mørk Wengé bordplade, amerikansk kølefryseskab, stor nedsænket induktionskomfur og indbygget ovn, samt indbygget opvaskemaskine. Stor to-delt Schock vask med storkøkken-armatur. Stuen er rummelig med gulv fra Junckers i hvidmalet valnød, lagt i plank, som er gennemgående i en del af huset. Stuen er sydvendt med gode lysindfald og en dejlig udsigt fra over markerne gennem dørpartiet (år 2013). Herfra er der adgang til den lækre terrasse som er anlagt i år 2014 i Cumaru-træ.

Videre gennem resten af huset, er den flotte stil gennemført, med hvide fyldningsdøre, glatte hvide vægge og lofter. Forældresoveværelset, og børneværelserne er placeret over for badeværelset, og er som resten af huset udført i høj kvalitet. Her er spa-stemningen i centrum med bruseniche med regnskylsbruser, fritstående badekar, væghængt toilet, flot specialfremstillet klinkemøbel med skålformet vask og væghængt armartur.
Et godt bryggers med smukt betongulv, og den lækre Wengé-bordplade går igen. Her er gode skabe, som indeholder plads til tøj og sko, samt naturgas-anlæg.

Særligt udstyr og værd at bemærke
♡ Gulvvarme
♡ Komplet anneks
♡ Stor Cumaru-træterrasse
♡ Flot tilstandsrapport

Rundt om boligen
Luksus anneks opført i mursten med glaseret tegltag, zink-tagrender, loft til kip og ovenlysvinduer. Praktisk gulv lagt i plank med vandbåret gulvvarme, Multiline køkken med barkøleskab. Køkkenvask nedsænket i Wengé-bordplade med storkøkken-armatur. Toilet og håndvask. Dobbeltdøre med udgang til haven.

Rundt om huset er der flot belægning med kanter i chaussésten, terrasse, og en flot både nem og børnevenlig have med pæretræer og blommetræer.


Omgivelserne og området
Området byder på god stemning i form af godt naboskab, hyggelige huse, privatskole, børnehave og dejlige muligheder for en gåtur i flotte omgivelser ved marker og natur.

Jersie
Jersie er et eftertragtet sted at bo, og er en del af Solrød kommune, der er kendt for sit store fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.