Planteskolevej 7, 2690 Karlslunde

Så kan sommeren bare komme an... og vinteren....

Boligen
Gennemgribende renoveret 1-plansvilla med ny Willab Garden udestue, et opholdssted der helt sikkert lokker, stort set hele året. Boligen er smagfuldt moderniseret og forsynet med lækre detaljer som ovenlys i det åbne køkken/alrum/stue der ligger i umiddelbar forbindelse til netop udestuen. Her er glatte vægge og lofter, der er investeret i designer-varmepumpe som umærkeligt glider ind i det stilrene look boligen har hele vejen igennem, og sådan fortsætter det.

Indretningen
Entreen i huset er elegant og umærkeligt lavet i det tidligere bryggers, så den oprindelige entré er blevet til husets fjerde værelse, hjemmekontoret. De øvrige tre værelser er alle af god størrelse og komplementeres af et dejligt stort brusebadeværelse samt et gæstetoilet. Boligen hjerte, køkken/alrum og stue i ét, er et lyst og meget indbydende rum at opholde sig i. Det skønne ovenlys bidrager både med dagslys og oplevelsen at et kig op på himlen.

Særligt udstyr
♡ Willab Garden udestue på 31m2
♡ Tidl. garage indrettet som hobbyrum på 29 m2
♡ Designer-varmepumpe
♡ Ovenlys i stue/alrum
♡ Overdådig terrasse
♡ El fremført til el-køretøj

Rundt om boligen
Udhuset der er fuldt isoleret kan have mange anvendelser, og kan evt. også opdeles. Der er dør i begge ender af udhuset og strømmen er zoneopdelt.

Ikke kun inde er der stilrent, også ude er der rene linjer, både ift. beplantningen, terrasse-anlæg, flise anlæg mv. Huset er også forsynet med el til bilen.

Omgivelserne og området
Planteskolevej ligger for enden en af de gamle lukkede strandvejs-lommer. Der kommer kun biltrafik ifm.dem der bor her idet der ingen gennemkørsel er mulig. Stilheden for området er slående. Når der er østenvind kan man høre stranden, men ellers er der tale om en oase af stilhed. Afstanden til alt hvad familien har brug for kan nås til fods eller på en cykel. Der er få hundrede meter til S-tog station og indkøb og skole og sport er på samme måde nemmest at nå via stisystemet der giver mulighed for at alle kan komme sikkert rundt.

Karlslunde
Karlslunde er et eftertragtet sted at bo. Her er trygt og rart, med S-tog til døren og adskillige dagligvarebutikker, fitness m.m.. Karlslunde byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg med haller der rummer fodbold, tennis, badminton, bordtennis, gymnastik o.m.m., samt udendørs tennis (grus og kunst) og padeltennis, nærhed til svømmehal, golf og ridning. En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Karlslunde et yndet sted at bosætte sig.


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.