Victorias Kvarter 1, 2680 Solrød Strand

Søger du den enkle bolig for voksne (51+), så se nærmere her!

I denne halvdel af et dobbelthus, tæt på S-Station, Aldi (kommende Rema) og Jersie Strandpark, har du mulighed for at få en god og nem bolig-tilværelse, omgivet af ligesindede.

Huset er nymalet (hvid) og indflytningsklart. Fleksibelt overtagelsestidspunkt.

Boligen
Disse dobbelthuse er bygget i år 2001, i mursten og tækket med tegl. Med glaskarnarp og loft til kip er der skabt grundlag for fine lysindfald og en fantastisk rumoplevelse, som giver boligen en ekstra dimension.
Boligen er i et plan med gulvvarme i hele boligen, hvilket medvirker til høj komfort og mulighed for at møblere frit. Boligen er forsynet med fjernvarme.

Indretningen
Inde i huset møder du en fin entré med loft til kip og her er som i resten af huset, flotte fritlagte parketgulve. Husets ene badeværelse, med hvide klinker, bruseniche, toilet, og håndvask er placeret godt i huset ved entreen.

Køkkenet er lyst og pænt, med god bordplads og med kig ud til morgenterrassen.

Stuen er stor og rummelig, med god plads til både spiseafdeling og sofaafdeling. Der er som i resten af huset loft til kip, som giver en utrolig god rumoplevelse, samt en dejlig glaskarnap, mod den vestvendte have.

Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse og have, hvor sommeraftenerne kan nydes i det fri og under den fine overdækning.

Det ene soveværelse, med en virkelig god skabsvæg, er placeret med direkte adgang til det pæne lyse klinkebadevæelse, som indeholder brusesektion med god plads, toilet og en håndvask i et fint skabsarrangement, med gennemgående bordplade.

Husets andet værelse er ligeledes rummeligt, og egner sig fint som kontor, det ekstra soveværelse, eller som værelse til børnebørnene.

Fra bryggerset er der direkte adgang til carporten, samt de to udhuse (stadig under husets tag).

Særlige detaljer
♡ Fjernvarme
♡ Gulvvarme
♡ Carport og udhus
♡ Boligen fremstår nymalet indvendigt
♡ Overdækket terrasse
♡ Ideel placering af overdækket terrasse
♡ Alle omkringboende er 51+ år

Rundt om boligen
Huset er omgivet af en dejlig grund med mulighed for at nyde både morgensolen og den sidste aftensol på de dejlige flisebelagte terrasser.

Omgivelserne og området
Ud over husets dejlige faciliteter, kan man glæde sig over fælleshuset, som kan benyttes bl.a. til festlige lejligheder. Her er der ud over et godt stort selskabslokale med køkken og toiletfaciliteter, også indrettet værelser, således at gæster har mulighed for at overnatte. Særligt for denne grundejerforening, er at for at kunne købe og bebo en af ejendommene skal man være fyldt 51 år. Man kan ligeledes ikke have hjemmeboende børn. Det giver helt naturligt et meget roligt miljø at færdes og trives i.

Solrød
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.