Charlotte Amalies Kvarter 11, 2680 Solrød Strand

Søger du den enkle bolig for voksne (50+), så se nærmere her!

I dette dejlige rækkehus, tæt på S-Station, Aldi (kommende Rema) og Jersie Strandpark, har du mulighed for at få en god og nem bolig-tilværelse, omgivet af ligesindede.

Huset er meget velholdt, inde som ude, og er dermed og indflytningsklart. Overtagelse kan blive inden nytår om ønsket.

Boligen
Disse rækkehuse er bygget i år 2002, i mursten og tækket med tegl. Med glaskarnarp og loft til kip er der skabt grundlag for fine lysindfald og en fantastisk rumoplevelse, som giver boligen en ekstra dimension.
Boligen er i et plan uden dørtrin. Boligen er forsynet med fjernvarme.

Indretningen
Inde i huset møder du en fin entré med loft til kip og her er som i resten af huset, flotte fritlagte parketgulve. Husets hoveddør åbner til entré med adgang til gæstetoilet. Bryggerset er også placeret med forbindelse til entreen.

Køkkenet er lyst og pænt, med god skabsplads og med kig ud til grønne arealer.

Stuen er stor og rummelig, med god plads til både spiseafdeling og sofaafdeling. Der er som i resten af huset loft til kip, som giver en utrolig god rumoplevelse, samt en dejlig glaskarnap, mod den vestvendte flisebelagte have.

Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse og have, hvor sommeraftenerne kan nydes i det fri og under den fine overdækning.

Det ene soveværelse, med en virkelig god skabsvæg, er placeret med direkte adgang til det pæne lyse klinkebadevæelse, som indeholder brusesektion med god plads, toilet og en håndvask i et fint skabsarrangement, med gennemgående bordplade.

Husets andet værelse er ligeledes rummeligt, og egner sig fint som kontor, det ekstra soveværelse, eller som værelse til børnebørnene.

Fra bryggerset er der direkte adgang til carporten, samt til udhuset (stadig under husets tag).

Særlige detaljer
♡ Fjernvarme
♡ Meget gode p-forhold
♡ Carport og udhus
♡ Boligen fremstår i høj stand
♡ Ligger direkte til grønne arealer
♡ Ideel placering af terrasse med el-markise
♡ Alle omkringboende er 50+ år

Rundt om boligen
Huset er omgivet af en dejlig grund med mulighed for at nyde både morgensolen og den sidste aftensol på de dejlige flisebelagte terrasser.

Omgivelserne og området
Ud over husets dejlige faciliteter, kan man glæde sig over fælleshuset, som kan benyttes bl.a. til festlige lejligheder. Her er der ud over et godt stort selskabslokale med køkken og toiletfaciliteter, også indrettet værelser, således at gæster har mulighed for at overnatte. Særligt for denne grundejerforening, er at for at kunne købe og bebo en af ejendommene skal man være fyldt 50 år. Man kan ligeledes ikke have hjemmeboende børn. Det giver helt naturligt et meget roligt miljø at færdes og trives i.

Solrød
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.