Nordre Byvej 14B, Jersie, 2680 Solrød Strand

Fjernvarme indlagt 1. kvartal 2024

Øverst beliggende på Nordre Byvej, helt ud til åbne marker og med en have med gamle frugttræer, plads til leg, afslapning og en stilhed uden lige. Så er rammen sat.

Når man træder indenfor, afslører den højloftede stueetage straks at der er tale om et nyere opført landsbyhus, her med byggeåret 1986, der i det hele taget er den moderne version af landsbyhuset, med badeværelse på begge etager, zoneopdeling, gode store værelser og gode lysindfald.

<B><SPAN STYLE="font-size:14.0pt">Boligen</SPAN></B>

Den 178 kvm. store bolig er opført i mursten med trægavle, og er forsynet med sprossevinduer, fritlagte loftsbjælker, Junckers skibsparket og rustikke klinker fra Höganäs. Et naturgasanlæg forsyner boligen med varme og den fornuftige isolering giver huset et gedigent C-energimærke.

Selve sjælen i og omkring huset, er fastholdt tro mod stilen og den stemning der retteligt hører til i denne ejendomstype, hvor materialerne spiller sammen med arkitekturen og vice versa. Her er i tidens ånd tilføjet den moderne indretning med et godt bryggers, spisekøkken med elementer fra Multiform i eksklusiv udførelse med tappede skuffer i ædeltræ. Køkkenet ligger tæt ved og i forbindelse med spise-/opholdsstuen der byder på udsigt over åbne marker. Dette er også boligen der byder på værelser der er placeret så det er muligt at lave en passende opdeling i familien, i takt med familiens udvikling, både i antal, størrelse og alder.

<B><SPAN STYLE="font-size:14.0pt">Indretningen</SPAN></B>

I stueplan træder du via hoveddøren ind på de smukke Höganäs klinker i entreen der byder på adgang til en separat afdeling med stort soveværelse og et stort lækkert brusebadeværelse med elegante badeværelsesmiljø, granit på gulv og i brusezonen. Videre møder du gæstetoilettet der er en tro kopi, ligeledes med samme møbler og granit. Videre til køkkenet, af mærket Multiform, i en kvalitet og et materialevalg der holder, med skuffer i ædeltræ og flot marmor bord- og stænkplader, garneret med lækre hvidevarer der matcher det høje niveau. Bryggerset har naturligvis egen indgang og ligger i direkte forbindelse med køkkenet. Stuen rummer både spiseafdeling til festlige lejligheder samt familiens hyggelige sofaafdeling.

På første sal er der en stor repos, som kan anvendes som kontor eller fællesareal, alt lige fra læseplads i et par sækkestole, til spilleplads, mini-tv-stue eller andet. Der er to nærmest identiske børneværelser, et stort brusebadeværelse med teaktræsgulv lagt i skibsplank (uden for brusezonen), og så er der, som kronen på værket, det helt store soveværelse i den anden vinkel af første salen, værelset med walk-through-closet og med loftet ført til kip, med den skønne rumoplevelse, dette giver.

<B><SPAN STYLE="font-size:14.0pt">Værd at bemærke og detaljer</SPAN></B>
&#9825; Fjernvarme er tilmeldt i 2024 og ført frem til bolig
&#9825; Meget rolige omgivelser
&#9825; Gamle frugtræer
&#9825; Zoneopdeling
&#9825; Stor carport

<B><SPAN STYLE="font-size:14.0pt">Rundt om boligen</SPAN></B>

Ejendommen er diskret placeret, og har en fantastisk grund med et haveanlæg der rummer leg og afslapning samt plads til praktiske formål (tørreplads, brændeopstabling mv.). Der er Holmegårdsbelægning udlagt som gangstier og på den store terrasse i det syd-/vestvendte hjørne. Haven er anlagt med græs, syrenbuske, rododendron, æble- og pæretræer for blot nævne nogle af de smukke elementer haven byder på. Når man kører ”op ad bakken” for at komme hjem, mødes man da også ad den smukke stensætning med stedmoderblomster ud for den ca. 40 kvm. store carport, der fint rummer to biler, hobby eller andet der fortjener at komme ind under tag.


<B><SPAN STYLE="font-size:14.0pt">Omgivelserne og området</SPAN></B>

Busstoppestedet er ca. 300 meter fra boligen, og der er 400 meter til Jersie Privatskole. Jersie S-station, hvor der er også er daglivarebutik, ligger 3,2 km fra boligen, og motorvejstilkørselen er blot 4 km fra boligen. Kom og nyd synet af, og atmosfæren i, denne herlige ejendom. Betragt udsigten til de smukke hestefolde fra bl.a. køkkenvinduet, og mærk selv efter om det er din nye bolig på landet, tæt ved vand og by.

Velkommen til Nordre Byvej 14b i Jersie Landsby.


<B><SPAN STYLE="font-size:14.0pt">Jersie</SPAN></B>
Jersie er et eftertragtet sted at bo, og er en del af Solrød kommune, der er kendt for sit store fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.


<B><SPAN STYLE="font-size:14.0pt"></SPAN>Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os for en aftale om en salgsvurdering - det giver dig et godt overblik omkring salgspris og markedssituationen i dit område!

</B> Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

<a title="Som din ejendomsmægler har vi hos Kystens Boliger fokus på dit salgsresultat og hele din salgsoplevelse hos Kystens Boliger. "href="http://www.kystensboliger.dk"><SPAN  STYLE="color:blue">Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger</SPAN></a>.

<a title="Din ejendomsmægler - Kystens Boliger"href="https://www.facebook.com/kystensboliger/"><SPAN  STYLE="color:blue">Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook</SPAN></a>.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.