Stjernevænget 9, 2680 Solrød Strand

Drømmer I også om at bygge nyt?

Med udgangspunkt i gældende lokalplan for området er der på denne 899m2 store grund, mulighed for at tænke stort. Med en bebyggelsesprocent på 30 kan der bygges det helt store hus i et eller 2 plan (1½ plan - ikke 2 fulde plan).
Der er også plads til garage eller carport her foruden.

De eksisterende bygninger på grunden nedrives og bortskaffes for sælgers regning, så grunden står tom for køber, uden bygninger, bygningers fundament eller andet, således at køber overtager en tom byggegrund.

Omgivelserne og området
Der er tale om en på mange måder ideel placering, med kort cykelafstand til skole, sport, Solrød Centeret med sit gode forretningsliv, og samtidig med nærhed til vandet og Trylleskoven. Motorvejen er kun få minutter væk, og så er man på vej ind til byen. Vil du høre mere om denne store grund, så giv et kald til Kim Andersen på 29 42 42 54.

Solrød
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m. En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.