Nørregade 24, 4030 Tune

Charmerende halvt dobbelthus med have, midt i den gamle bydel i Tune

Et stenkast fra Tune Center, kan Kystens Boliger nu præsentere denne utroligt charmerende bolig beliggende midt i den gamle bydel i Tune.

Boligen
Når du træder ind i boligen, mødes du af et hyggeligt, indbydende og indflytningsklart hjem. Denne bolig rummer ægte historie i forhold til byen. Ejendommen har været Tunes gamle skole. Skolen stod færdig i 1902, og huset er således bygget til at holde: gode og robuste materialer og ordentligt håndværk karakteriserer huset. Den efterfølgende gennemgribende ombygning og renovering i 1989 har givet huset et løft i tid der gør boligen indflytningsklar uden at den har mistet charmen.

Indretningen
I stueplan bliver du mødt af det renoverede køkken med fyldningslåger og en flot træbordplade, som med en halvmur åbner op til både spise afdelingen, som er "opdelt" af synlige bjælker samt en stor stue med adgang via dobbeltdør til den dejlige vestvendte have.

I boligens stueplan er der mange vinduer samt meget højt til loftet, hvilket gør stuen ekstra rummelig og lys. Fra stuen er der adgang til den flotte og velholdte vestvendte have. I stue plan finder du endvidere badeværelse samt vaske/fyrrum. På boligens første sal, bliver du mødt af en rummelig repos, med plads til fx hjemme-kontor. Derudover er der 3 gode soveværelser.

Værd at bemærke
♡ Gulvvarme i badeværelse
♡ Flotte plankegulve
♡ Meget højt til loftet (258 cm)

Rundt om boligen
Udover den flotte flisebelagte terrasse i haven mod vest har ejendommen også en hyggelig gårdhavemod øst, hvor man kan nyde morgensolen. Yderligere er der også et udhus på grunden.

Omgivelserne og området
Der er busmuligheder til både Roskilde og Greve ganske kort fra huset, ligesom indkøb, skole og institution er få 100 meter væk.

Tune
Tune - et godt sted at bo! En hyggelig by med et rigt idrætsliv, Tune skole, Lunden og Højen, SFO og daginstitutioner i naturrige omgivelser, samt gode indkøbsmuligheder. Hedeland for løbe -cykel eller naturentusiasterne og Golfbane næsten lige i baghaven. Tune ligger i bekvem afstand til både Roskilde (ca. 10 minutters kørsel) og Greve (10 min. kørsel) og der er forbindelse til begge byer via 600 S bussen. Motorvej ligger kun ca. 6 km. fra Tune og på ca. 35 minutter er du på Rådhuspladsen i København.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.