Akacieparken 10A, 1. 6., 2680 Solrød Strand

Indflytningsklar 2-værelses på 1. sal

Denne dejlige lejlighed med 10m2 øst-og sydvendt altan, der ligger i eftertragtet kort gå-afstand til Solrød Centeret, kan nu blive din.


Boligen
Lejligheden er med hvidmalede vægge og lofter, og der er pæne parketgulve i opholdsrummene, der kan slibes og lak- eller oliebehandles efter smag og behag. Altanen er forsynet med trægulv og der er monteret elektrisk markise til afskærmning af solen.

Indretningen
Lejligheden indeholder entré med skabe, og dør ind til brusebadeværelse med medfølgende vaskesøjle. Fra entréen træder du ind i stuen med delvis åben forbindelse til det lyse køkken med fine hvidevarer som køl/frys, komfur og emhætte samt opvaskemaskine. Der er mulighed for at åbne en dør til altanen direkte fra køkkenet. I soveværelset er ligeledes monteret medfølgende lyse skabe. Også fra soveværelset kan der åbnes en dør til altanen.

Særligt udstyr og værd at bemærke
♡ Lejligheden fremstår nymalet
♡ Elektrisk markise
♡ Øst- og sydvendt altan
♡ 1. sal
♡ Nærhed til Solrød Centeret
♡ Kælderrum

Rundt om boligen
Bygningssættet i Akacieparken er altid en fornøjelse at betragte. Foreningen passer på faciliteterne, og det kan ses. Arealerne omkring boligerne er ligeledes kendetegnet ved et meget højt vedligeholdelsesniveau. Gartner-teamet trimmer de grønne arealer så de altid er en fornøjelse at betragte og opholde sig i.

Omgivelserne og området
Med gå-afstand til Solrød Centeret med sit righoldige udbud af dagligvarebutikker samt caféliv, frister en gåtur altid ned igennem centeret. S-togs stationen der er placeret midt i centeret tilskrives stor værdi for mange. Akacieparken bebos af både unge, modne og ældre, hvilket bibringer bebyggelsen en fin kombination af god energi og ordentlighed.

Solrød
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.