Bryggerivej 7A, 4622 Havdrup

Ny villa fra 2015 i ét plan

Centralt placeret villa i ét plan, der lever op til begrebet "indflytningsklar". Selv græsset er nyslået (af den medfølgende robot) når I overtager dette dejlige hus.

Boligen
Villa opført af Eurodan-huse i 2015 i mursten med antrazitgrå tegl på taget og matchende udvendige antrazitgrå vinduesrammer i aluminium (indvendigt hvidmalet træ). Pæne ensartede parket- og klinkegulve pryder hele huset. Der er naturligvis gulvvarme overalt, også i udhuset. Det lækre tidløse Designa køkken er fuldt udstyret med komplette hvidevarer, herunder integreret kaffemaskine. Bemærk de mange skuffer og skabe samt den gode bord-arbejdsplads.

Indretningen
Din entré til huset foregår via vognporten under husets tag, og du kan dermed, i al slags vejr, gå direkte fra bilen ind i husets indgangsparti, der også fint rummer faciliteter som normalt ville beskrives som et bryggers. Tidstypisk for byggeåret og for nutiden bydes der på zoneopdeling med 2 værelser i hver ende af huset, med tilhørende brusebadeværelser til begge afdelinger. Forældreafdelingen er med eget brusebadeværelse samt walk-through-closet. I midten af huset nydes samværet i køkken/alrummet som har åben forbindelse til stuen. Der er dør direkte til terrassen fra både køkken/alrummet og fra stuen.

Særligt udstyr og værd at bemærke
♡ Gulvvarme
♡ Carport under husets tag
♡ Flisebelægning rundt om hele huset
♡ Integreret isoleret udhus, med gulvvarme
♡ Græsrobot er installeret og medfølger

Rundt om boligen
Grunden er med sin tilbagetrukne beliggenhed fra selve Bryggerivej, utrolig privat. Græsplænen er velholdt og regulær, og indbyder til boldspil og leg. Flisebelægningen rundt om hele huset er ganske omfattende og helt sikkert en fornøjelse for hele familien, både ifm. praktisk gøremål, og også ifm. leg, cykeltræning mv.

Omgivelserne og området
Bryggerivej 7A ligger midt-i-Havdrup, med få hundrede meter til bus- og togstationen, indkøbscenteret med flere gode dagligvarebutikker, og i modsat retning få hundrede meter til skole og sport.

Havdrup
Havdrup er et eftertragtet sted at bo, en by i hastig udvikling, med et godt detailhandelsliv og flere dagligvarebutikker. Havdrup byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og hal der rummer fodbold, badminton, gymnastik, ridning o.m.m De grønne omgivelser, eller en kort køretur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Den lokale store skole med sit SFO- og klubtilbud er godt placeret i byen. Med nem transport til København ad motorvejen eller med toget mod Køge eller Roskilde, er Havdrup et yndet sted at bosætte sig for pendlere.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.
Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.