Toftevænget 6, Solrød, 2680 Solrød Strand

"Tofthøj" - 252 m2 bolig, store garager og en grund på 2483m2

Ejendommen
Her får du en på alle måder stor ejendom, hvor der er muligheder for en bolig til flere generationer, hobby værksted hjemme. Plads til at familien kan baske med armene ude som inde.

Inden du kommer til gårdspladsen bliver du mødt af en dobbelt garage hvor du kan parkere bilerne. Der er en god overdækket morgenterrasse foran huset, og drømmegaragen/ hobbyværkstedet kan du både tilgå fra den elektriske port eller en dør.

Indretningen

Der er en rummelig entré med fordeling til stue, køkken og husets 1. sal.
Køkkenet er flot og af nyere dato, med god bordplads, gode skuffer og skabe og komplette hårde hvidevarer.
Stuen og alrummet et stort, og i delvis åben forbindelse med stuen og udgang til den dejlige terrasse.

I stueetagen er der 3 værelser, børneværelserne er store der er 2 stk. på ca. 15m2. og i nærhed er der to rummelige badeværelser.

Derudover er der et stor og praktisk bryggers.

Udestuen er stor og utrolig hyggelig med flotte sprossedøre, flotte terrasseplanker, og vinstokke der hænger fra taget. Her er der plads til den helt store fest.

På førstesalen er der en stor stue, der fint kan deles op til værelser og der er forberedt til toilet. Der er udgang til en stor terrasse.

Særligt udstyr
♡ 252 m2 bolig
♡ Store garager med højt til loftet
♡ Mulighed for opdeling til flere generationer
♡ Kæmpe have på begge sider af huset
♡ Plads til leg

Rundt om boligen
Gruden rummer med sine 2483m2 både flot beplantning, en smuk terrasse omkranset af blåregn, den flotte gamle blodbøg står stolt i haven og viser ejendommens format.

Haven er opdelt med den flotte forhave, med shelter, bålplads og alt hvad familen kan drømme om. Hvis der skal spilles bold, eller leges fangeleg, finder man et stort areal på bagsiden af huset, der minder om en ekstra grund.


Omgivelserne og området
I Solrød Landsby er hygggelig, der er kirken, Køge Bugt Privatskole og en masse hyggelige og velbevarede landsbyhuse. Alligevel er der kun 2,8 km. til Solrød Center og S-tog, Idrætsfaciliteter og kommuneskolen via stisystemer.

Solrød
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.


<Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.