Ølbyvej 157, 4600 Køge

Gennemrenoveret familievilla med charme

På en hyggelig beliggenhed i Ølby Landsby, og kun 2,5 km. fra Ølby Center ligger denne flotte og gennemrenoverede familievilla.

Boligen
Huset har igennem de seneste 6 år gennemgået den helt store renovering, med respekt for den oprindelige stil, er de fritliggende bjælker i loftet bevaret og taget er i år 2021 blevet udskiftet til et flot nyt sort tegltag med zinktagrender.


Indretningen
Der er god rummelighed for hele familien, med de 167m2 og en rigtig god fordeling, med store værelser og badeværelser på begge etager, er der både mulighed for at opdele forældre og børn på hver etage eller samle alle på samme etage.
Det store køkken-alrum, hvorfra der er direkte udgang til haven og ikke mindst den nyanlagte og vestvendte fliseterrasse, er husets samlingspunkt og hjerterum. Her er der nem adgang til at bære råvarerne ud på terrassen for at nyde en grill-aften. Det stilrene Vordingborg køkken har mange praktiske skuffer og rigtig god bordplads.

Den gennemgående flotte stand af huset, giver dig en nem flytteoplevelse til en er fuldstændig indflytningsklar bolig. Hvis man ønsker at benytte badeværelset på 1. sal mangler der alene at blive monteret brusearmatur og afskærmning.

Særligt for denne bolig
♡ Gennemrenoveret, tag, vinduer og tagrender fra 2021
♡ 4 store soveværelser + kontor og legeværelse
♡.2 badeværelser
♡ Stor garage
♡ Stor grund og vestvendt have og terrasse = aftensol på terrassen og sol at finde i haven hele dagen

Rundt om boligen
Ud over den store have der indbyder til leg, boldspil og familiehygge, er der en meget stor garage, hvor der er plads til at parkere bilen. Hvis du drømmer om en motorcykel, et projekt med en veteranbil, eller andet, er der muligheder og plads til at udleve din indre mekanikerdrøm


Køge
Ølby og Ølby-landsby er en del af Køge, som over de seneste år har gennemgået en spændende udvikling. Køge Centrum byder på hyggeligt handelsliv, Caféer og restauranter, biograf mv.
I Ølby finder du i cykelafstand alt lige fra skoler, børneinstitutioner, HHX, gymnasie, Campus, svømmehal og indkøb.
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.