Vestre Lyng 4, 2690 Karlslunde

231 m2 familievilla ved strand og natur

I de skønne omgivelser med kig til havet, kan du både nyde at have stranden, området "Lyngen" og Karlslunde Mose i gå-afstand.

Du ankommer igennem smedejernslågen til den store murstensvilla, som er opført i halvandet plan og med sorte tegl på taget. Man fornemmer man straks, at her er der plads og albuerum, både for store og små.

Boligen
Huset har en god fordeling, der giver mulighed for at indrette sig med børn i forskellige aldre, uanset om de skal være tæt på forældrene eller om der skal være plads til at trække sig.

Særligt for ejendommen:

♡ Stort og åbent køkken alrum i stueetagen
♡ 4 store soveværelser
♡ De to badeværelser er fordelt på hver etage
♡ Zoneopdeling
♡ Mulighed for at etablere flere værelser
♡ Gåafstand til strand, "Lyngen" og Karlslunde Mose

Indretningen
Fra hallén er huset fordelt med adgang det store soveværelse, badeværelse med kar, toilet og håndvask. Samt bryggers. Køkkenet som er i åben forbindelse med stuen, er i flot stand - i stilrent sort design, med masser af skabe og skuffer. I stuen er der god plads, både til hverdag og fest. Der er udgang til den dejlige have og til overdækningen hvor sommeraftener med grill og venner kan nydes.

På førstesalen er der en utrolig god værelsesfordeling. Der er 3 store værelser og et stort marmorbadeværelse med brus. Derudover er der en stor stue, der giver en ekstraordinær zoneopdeling, samt mulighed for at etablere flere værelser. Fra stuen er der adgang til en stor sydvendt altan, med god plads til at sidde ved et bord eller nyde solen fra en liggestol.

Haven er stor og rummer både plads til solbadning, boldspil, leg og middage.

Omgivelserne og området
Man kan roligt sige at der er stisystem til døren her. Børn og voksne kan færdes sikkert til fods og på cykel til enhver aktivitet. Boligen er beliggende i et roligt større område af villaer med små blinde veje. Et sted hvor der kan leges ude på vejen. Man kan gå en tur i Karlslunde Mose, gå over til "Lyngen" og klappe fårene, eller tage på stranden.


Karlslunde
Karlslunde er et eftertragtet sted at bo. Her er trygt og rart, med S-tog til døren og adskillige dagligvarebutikker, fitness m.m.. Karlslunde byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg med haller der rummer fodbold, tennis, badminton, bordtennis, gymnastik o.m.m., samt udendørs tennis (grus og kunst) og padeltennis, nærhed til svømmehal, golf og ridning. En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Karlslunde et yndet sted at bosætte sig.


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.