Strandmarken 28, 2690 Karlslunde

Stilsikker 1-plansvilla i roligt kvarter

Boligen
Det gule murstenshus har fået renoveret fugerne så murværket står virkeligt flot. Built-up tagkonstruktionen er elegant og får ejendommen fra 1966 til at se meget nyere ud i sit udtryk. Ejendommen er generelt velholdt og kræver ingen store forandringer, udover hvad smag og behag kan lade dig ønske.

Indretningen
Nuværende ejer har indvendigt renoveret og ændret, ikke blot indretningen, men hele tiden i huset. Oplevelsen er nærmest som at gå ind i en moderne københavner-lejlighed, straks du træder indenfor. Det flotte rå (gulvopvarmede) polerede betongulv i new yorker stil passer 100% ind i stilen med rumoplevelsen, med køkkenet og hele den atmosfære der er opbygget i materialevalg, farver og det åbne rum.

Køkken/alrummet er også her det centrale sted i huset, det er her man opholder sig, det er her man har plads til spontane oplevelser, som når børnene gerne til spille bob, bordtennis eller hvad de nu ellers kan finde på. Der er 3 værelser i dag, og der kan reelt nemt etableres et fjerde. Stuen er af passende størrelse med udgang til udestuen. Huset indeholder et flot badeværelse med brus, med fliser i marmor. Nuværende ejer har fundet samme marmor som de oprindelige vindueskarme som en elegang reference tilbage i tid - supercool. Overfor badeværelset er der endnu et toilet.

Særlige detaljer & udstyr
♡ Gulvvarme i det meste af huset
♡ Lækkert køkken med messing-detaljer
♡ Mange skabe
♡ Isoleret garage med poleret gulv
♡ Nylagt terrasse/indkørsel

Rundt om boligen
Garagen er enhver hobby-persons drøm af et værested, lyst og varmt og med god plads til at udfolde sine kreative og praktiske færdigheder. Der er el-betjent termoport, og garagen er iøvrigt isoleret. Der er endvidere udgang direkte fra garagen til baghaven og det bagvedliggende udhus. Haven byder på god plads til trampolinen, og de små fristeder som vi alle nyder i vores haver, til afslapning og leg.

Omgivelserne og området
Strandmarken ligger i et af de områder hvor der er så god afstand til de større støjgivere i området, så der er så meget fred og ro som det er muligt at forestille sig i en byzone hvor vi har den fornødne infrastruktur med motorvej og S-tog lige i nærheden.

Karlslunde
Karlslunde er et eftertragtet sted at bo. Her er trygt og rart, med S-tog til døren og adskillige dagligvarebutikker, fitness m.m.. Karlslunde byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg med haller der rummer fodbold, tennis, badminton, bordtennis, gymnastik o.m.m., samt udendørs tennis (grus og kunst) og padeltennis, nærhed til svømmehal, golf og ridning. En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Karlslunde et yndet sted at bosætte sig.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.