Gængehaven 47, 2690 Karlslunde

Attraktivt rækkehus i grønne omgivelser

Vågn op med udsigt til græssende får i skønne omgivelser. Gængehaven er en oase i grønne omgivelser og alligevel med tog og motorvej kun 5 min. væk.

Boligen
Huset i 2 fulde plan er opført i 2019 og fremstår derfor nærmest som et nyt hus. Med bebyggelsens flotte hvide facader henledes tankerne på ferie-ophold i syden, straks man ankommer til området.

Indretningen
Stueplan
Med gennemstrømmende lys i boligen bydes man velkommen straks man træder ind i entreen, hvor der er forbindelse til brusebadeværelset i stueplan samt fyrrummet. Stuen byder velkommen med sine store glaspartier med udsigt til det store naturområde. Stuen er i åben forbindelse med det stilrene køkken med god plads i skabene og de brede skuffer og komplette hvidevarer.

1. sal
Fra reposet er der adgang til hele 4 værelser, gode skabsløsninger og et lækkert stort brusebadeværelse hvor der også er plads til vaskesøjlen.

Særlige detaljer & udstyr
♡ Gulvvarme overalt
♡ Carport og udhus
♡ Stor fælles legeplads i området

Rundt om boligen
Flot anlagte flisearealer pryder huset på begge sider. Carporten med det tilhørende udhus giver komfort i hverdagen når bil, cykel og barnevogn skal parkeres.

Omgivelserne og området
At køre ind i Gængehaven er som at køre ind i et ferie-område sydpå. Stemningen skal opleves. De kurvede småveje hjem til boligen giver ro, og det omkringliggende naturområde inviterer til gå-ture og leg med børnene.


Karlslunde
Karlslunde er et eftertragtet sted at bo. Her er trygt og rart, med S-tog til døren og adskillige dagligvarebutikker, fitness m.m.. Karlslunde byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg med haller der rummer fodbold, tennis, badminton, bordtennis, gymnastik o.m.m., samt udendørs tennis (grus og kunst) og padeltennis, nærhed til svømmehal, golf og ridning. En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Karlslunde et yndet sted at bosætte sig.


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.