Maglekæret 34G, 2680 Solrød Strand

Lejlighed med lækre detaljer

Her får du en luksusvariant af en 3-værelses lejlighed med walk-in-closet ifm. sovevær., komplet gulvvarme under de smukke mørke gulve der står i kontrast til de elegante hvide vægge og lofter.

Køkken og bad matcher den høje standard der er at finde i hele lejligheden, alt udført i håndværksmæssig høj kvalitet.

Badeværelset er stort og forsynet med, et dejligt bredt badevær.møbel med håndvask og god plads til afsætning, et godt stort bruseområde og plads til vaskefaciliteter.

Køkkenet er elegant og fuldt udstyret, med god plads til opbevaring.
Særligt udstyr
♡ Gulvvarme
♡ Flotte mørke plankegulve
♡ Flot køkken
♡ Stort soveværelse, børneværelse/kontor og walk-in closet

Rundt om boligen
Altan mod vest til grønt område.
Gode parkeringsforhold.
Skur


Omgivelserne og området
Boligen ligger centralt ift. S-tog uden at være generet heraf, ligesom der er nærhed til indkøb, skole, institutioner mv. Området har legepladser og rig mulighed for at finde legekammerater.

Solrød
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.