Jersie Strandvej 83, 2680 Solrød Strand

På strandsiden i Solrød ved det skønne naturområde Staunings Ø, som både er rigt på fugleliv og hvor man om sommeren kan opleve køer græsse, ligger denne hyggelige villa.

Ud over den hyggelige villa som fint rummer familien, får man også et anvendeligt anneks med eget badeværelse og tekøkken. Oplagt som teenageafdeling, gæsteafdeling, hobbyrum eller kontor.

Boligen
Ejendommen er oprindeligt opført i 1934, men er løbende istandsat og fremstår indflytningsklar.
Husets størrelse og indretning gør, at den er velegnet til både børnefamilien eller parret, hvor børnene er flyttet hjemmefra.


IndretningenBoligens mange m2 er særdeles godt udnyttet med følgende : Entre. Bryggers med fin skabsplads. Pænt badeværelse med brus. Stort værelse. Soveværelse med skydedørsskabe og udgang til haven. Stort spisekøkken som har fået et løft med støvgrønne elementer. To gode værelser samt badeværelse med brus fra 2016.


Særligt for denne ejendom
♡ Beliggende på strandsiden ved Staunings Ø
♡ Stort anneks med badeværelse og the-køkken
♡ 4 soveværelser


Rundt om boligen
Haven er skøn med masser af solkroge, og dejlige terrasser. Annekset indeholder: Stor stue/værelse, tekøkken og badeværelse.
Endvidere carport.

Omgivelserne og området
Områder byder på indsøer, grønne arealer, græssende køer og rigt fugleliv. Gå- eller løbeture kan nydes i disse dejlige omgivelser ad strandstien eller langs stranden og vandet.

Bemærk at man kører ad Lyngagervej for at komme til adressen.Solrød
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.