Domusvej 6, Jersie, 2680 Solrød Strand

196m2 bolig i god stand på rolig beliggenhed

ALT ER STORT. Store værelser. Stort køkken. Store badeværelser. Stort bryggers. Selv grunden er stor.

Boligen
Hus muret i rødmixede tegl med nyt tag lagt i 2013. Bygget i 2 plan med gode lysindfald både nede og oppe.

Indretningen
Den store entré byder velkommen alene med sin størrelse. Herfra er der adgang til brusebadeværelse og stuen der i vinkel ligger rundt om det store flotte spisekøkken der kan danne rammen om familiens daglige måltider, lektielæsning mv. I direkte tilknytning hertil ligger bryggerset med egen indgang. På 1. sal er i dag 3 værelser og et dejligt stort badeværelse, og ikke mindst det store repos, med størrelse som en stue, et areal der nemt kan give plads til yderligere et plads værelser, hvis det er jeres behov.

Værd at bemærke
♡ Taget er udskiftet
♡ Køkkenet er udskiftet
♡ Skøn overdækket terrasse
♡ Meget rolig beliggenhed for enden af blind vej
♡ Dejlig sydvendt have

Rundt om boligen
Haven er anlagt med fliseterrasse som fortsætter ind under overdækningen. I øvrigt er der anlagt græsplæne, med enkelte træer og buske. Der er endvidere en praktisk 24m2 stor garage.

Omgivelserne og området
Adressen Domusvej hedder i daglig tale også Larsens Plads. Det har baggrund i at alle de oprindelige beboerne havde efternavnet, Larsen. Det var dog ikke, og er ikke et krav.
Beliggenheden for enden af vejen giver ro og tryghed til at børnefamilierne kan lade deres børn lege frit omkring på vejen, og de grønne omgivelser frister da også til at gå en tur i området ad stierne i markernes kanter. Der er righoldige muligheder for udendørsaktiviteter i området.

Jersie
Jersie er et eftertragtet sted at bo, og er en del af Solrød kommune, der er kendt for sit store fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.