Smedebanken 3, Solrød, 2680 Solrød Strand

1-plansvilla i god stand

For enden af den hyggelige lukkede vej i Solrød Landsby, ligger denne velholdte og opdaterede 1-plansvilla opført i røde mursten.

Huset er på alle måder lige til at flytte ind i og er ude som inde i god stand.

Boligen
Huset har utrolig gode og rummelige alrum, der er både god plads til sofaafdeling, gæster, og spiseplads i afdelingen mod terrrassen hvor man kan nyde udsigten i modhaven og lyset derfra.

Køkkenet er stilrent i hvidt design, med god køkkenbordsplads, komplette hårde hvidevarer og en bred bardesk der opdeler stue og køkken. Her kan man sidde og følge med i madlavningen, børnene kan lave lektier, eller der gæsterne kan nyde en drink i mens de venter på middagen.

Der er tre gode soveværelser. Badeværelset er i flot stil med mørke klinker, stor regnskylsbruser, elegante armaturer, badeværelsesmøbel, toilet og gulvvarme i gulvet.

Bryggerset er utrolig rummeligt, med vaskemaskine og tørretumbler side by side og bordplads til at lægge tøj sammen. For dem der ønsker sig et ekstra badeværelse er der også plads til et etablere et ekstra her.


Fornyelser
♡ Taget er udskiftet i 2003
♡ De store zinktagrender er udskiftet i 2018
♡ Vinduerne er udskiftet 2005
♡ Det flotte badeværelset fra 2008
♡ Flot Designakøkken fra 2016


Rundt om boligen
Alt omkring boligen står i flot stand, fliseterrasserne som ligger i mod øst og syd står i flot stand, græsplænen er veltrimmet og haven er nem at holde.

Til ejendommen er der carport og godt værksted fordel med skydeport.

Omgivelserne og området
Solrød Landsby ligger 2 km. Fra Solrød Center med gode cykelstier. Landsbyen er kendt for de hyggelige ejendomme, og godt naboskab.
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.