Krogstræde 8, Kr Skensved, 4622 Havdrup

Udsigt til åbne marker på en fredelig og privat beliggenhed

Drømmer du om frisk luft, udsigt til naturen, rådyr i haven, i et område med gode naboer, landsbystemning og alligevel stisystemer til Havdrup Bymidte og med blot en lille køretur, så er du ved stranden i Solrød, så er drømmen ikke længere væk end Krogstræde 8.

Boligen
Huset er opført i mursten som er nydeligt hvidfiltsede og med flotte zinkdetaljer og er i god stand og med gulvvarme i hele boligen.
Der er stor garage, og masser af leverum både i hus og have.

Indretningen,
Husets hjerterum - køkken-alrummet og stuen er placeret i midten af huset med højt til loftet og centreret omkring udsigten i mod den dejlige have og de åbne marker. Køkkenet er specieldesignet med lækre detaljer med messingbeklædning på væggen, mange skuffer og skabe og en stor køkken ø og med en rå stålbordplade.
Fra stuen er der udgang til den amerikansk inspirerede veranda, som er romantisk dækket af vinduer i mod haven. Her kan mange dage nydes med udsigten til marken og haven i mens børn eller børnebørn leger eller overnatter i shelteret.
Badeværelset er med flotte klinker, dobbelt brus, badeværelsesmøbel med håndvask, dobbelt håndvask og væghængt toilet.
Der er 4 gode soveværelser i fornuftig størrelse.
Bryggerset er pænt og matcher i stilen til køkket, og indeholder, gode skuffer, vaskemaskine og tørretumbler, samt fjernvarmeenheden.
Den store udestue i ligeledes med udsigt til marker og have, der er utrolig højt til loftet, udestuen indbyder både til udlevelse af fritidsaktiviteter, træning og kan også bruges til glæde af udnyttelsen af haveoplevelsen i den koldere årstider.

Særligt udstyr
♡ Gulvvarme, Cooker, flotte kobber detaljer
♡ Udsigt til åbne marker
♡ Stor garage


Rundt om boligen
Den store garage der er opdelt i flere rum, indbyder til reperation af motorcyklen, hobbyaktiviteter med og uden børn og er samtidig fantastisk opbevaringsplads.

Omgivelserne og området
Området er med hyggeligt naboskab, på den store fællesgrund på vejen grilles der med naboer, og børnene fra landsbyen kan mødes, her afholdes bla. Skt. Hans. Cykelstien giver trafiksikkerhed for både børn og voksne der skal til Havdrup, hvor man bla. kan købe ind og tage toget til Køge og Roskilde.

Solrød
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.


Havdrup
Havdrup er et eftertragtet sted at bo, en by i hastig udvikling, med et godt detailhandelsliv og flere dagligvarebutikker. Havdrup byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og hal der rummer fodbold, badminton, gymnastik, ridning o.m.m.


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.