Solrød Byvej 21, Solrød, 2680 Solrød Strand

Smukt Arkitekttegnet hjem

Træd ind i en verden af stil, sjæl - og i en bolig man kan mærke. Et smukt arkitekttegnet hjem, af Jørn Bond. Huset er opført i flot fiskerhusstil, med tegltag og pudsede facader, der tilføjer en tidløs elegance og byder på en unik kombination af æstetik og funktionalitet.

Beliggenhed i hyggelige Solrød Landsby, blot 2 km fra Solrød Center og S-togstationen via stisystemer. Med skoler og alle bekvemmeligheder inden for rækkevidde er dette hjem ideelt for familier og aktive enkeltpersoner, der søger det bedste af by- og landliv, hvor man samtidig har nærheden til stranden.

Boligen
Indvendigt byder boligen på både rummelige og stemningsfyldte alrum med fritliggende bjælker, der skaber en atmosfære af varme og hygge. Fra både køkken og stue er der døre ud til en stor træterrasse, perfekt til afslappende sommeraftener og festlige sammenkomster.
Køkkenet er funktionelt i flot harmoni med stilen i huset, og har ligger godt med åben forbindelse med det kombinerede bryggers/grovkøkken. Der er plads til at hele familien kan sidde samlet i køkkenet om middagen.


Funktionel indretning
Fordelingen af rummene i dette hjem er perfekt afbalanceret, med et badeværelse på begge etager for ekstra bekvemmelighed. Loftet til kip i hallen giver en luftig følelse, og det naturlige lys fra ovenlysvinduerne fører dig op til 1. salen. Her finder du et stort soveværelse med god skabsplads, samt en stor hems som kan benyttes til leg eller ekstra opbevaring.
Der er to børneværelser, hvoraf det ene har en hyggelig hems med ovenlysvindue, det andet værelse er lidt større og med loft til kip. Badeværelset er i flot stand og byder på luksuriøse detaljer som regnskylsbruser og væghængt toilet, store fliser og et flot badeværelsesmøbel.


Særligt
♡ Loft til kip, stemningsfyldte fritliggende bjælker
♡ Stor sydvendt terrasse
♡ Rummelige værelser

Rundt om boligen
Den sydvendte have, romantisk beliggende hævet over Solrød Bæk, er det ideelle sted til at nyde solrige dage og skønne aftener i naturen. Til bilen er der en praktisk carport, og et godt udhus til opbevaring af redskaber og udstyr.
Solrød Byvej 21 er mere end bare et hjem - det er en livsstil. Tag det næste skridt mod dit drømmehjem i dag og kontakt os for en fremvisning!

Solrød
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.