Maglekæret 22D, 2680 Solrød Strand

82m2 stor endelejlighed i Maglekæret

Skøn endelejlighed, der fordeler sig over 82m2 i det populære Maglekæret. Her har du offentlig transport, indkøb, institutioner, skole, strand og natur - alt sammen inden for gå afstand.

Boligen
Lejligheden er 82m2 stor og byder bl.a. på et køkken i tidløst design, stort badeværelse m. gulvvarme samt både vaskemaskine og tørretumbler. Herudover er lejligheden forsynet med fjernvarme.

Indretningen
Lejligheden fordeler sig over 2 etager med værelser på øverste etage.
- Flot og tidløst køkken i åben forbindelse til opholdsstue
- Vestvendt altan
- Stort og lyst badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler - Stor entre med plads til overtøj og fodtøj. Entreen er udstyret med store lyse klinker.
- 3 soveværelser (det ene som gennemgangsværelse).
- Loftrum OG udendørs skur/depotrum - God plads på Svalegangen, da du her få endelejligheden.

Særligt udstyr
♡ Gulvvarme i badeværelse
♡ Flot køkken i tidløst design
♡ Gode beboermuligheder; gode parkeringsforhold samt gode legepladser til de små
♡ Vestvendt altan
♡ Fjernvarme


Omgivelserne og området
Maglekæret er særligt attraktivt pga. den ideelle placering. Her er både indkøb, S-tog/Bus, privat- og kommunalskole, institutioner samt vores skønne badestrand inden for gåafstand. Området i Maglekæret byder på flere legepladser til de mindste, små grønne arealer med borde/bænke samt super fine parkeringsforhold. Herudover kan du forvente en god atmosfære og hyggelig stemning beboerne iblandt i Maglekæret.


Jersie
Jersie Strand er et eftertragtet sted at bo, og er en del af Solrød kommune, der er kendt for sit store fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.