Vårgyvelvej 4, 2690 Karlslunde

Fuldmuret arkitektur tæt på stranden

179 kvm. fuldmuret og stilren bolig, der har gennemgået en indvendig modernisering fra 2015 og frem til i dag. Her kommer du til at bo med en god placering tæt på strand, indkøb og S-tog.

Vårgyvelvej 4 er indbegrebet af massive og ekstravagante detaljer ud over det sædvanlige. Husets flotte røde fuldmurede vægge, såvel ude som inde, binder det rustikke og minimalistiske look sammen med de flotte rå gulve.

Den moderne indretning byder ud over et fantastisk alrum med loft til kip og skønt lysindfald også på børne- og forældreafdeling samt to særdeles rummelige badeværelser.

Allerede fra du træder ind i entréen fornemmer man den rustikke og røde tråd igennem hele boligen. Her er højt til loftet og masser af plads. Videre byder boligen på et stilrent og moderne køkken-alrum i åben forbindelse til stuen. To regulære børneværelser, hvor det ene ligeledes har en hems. Forældresoveværelset ligger for sig selv og rummer et godt indbygningsskab samt direkte adgang til det ene ud af to af boligens ekstreme badeværelser.

Værd at nævne er ligeledes det rummelige bryggers med moderne elementer samt den skønne og meget brugbare hems, der er indrettet med "udsigt" til stuen, køkken-alrummet samt haven.

Boligens mange veldisponerede kvm. er beliggende på en 1.070 kvm. stor grund med tilhørende swimmingpool, der er placeret nemme og solrige have, hvor solen kan nydes. På de sene sommeraftener er der mulighed for at trække sig tilbage og inden for i den skønne udestue.

Bilerne parkeres i den dobbelte carport.

Unik og rå bolig med flotte detaljer, massive materialer der bare MÅ opleves!Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.