Skoverupvej 9, Skoverup, 4683 Rønnede

Når charme og idyl, møder nemme og vedligeholdelsesfrie rammer

Boligen
Luksuriøs landlig idyl, bygget i røde mursten, kombineret med et flot sort glaseret tegltag med flere ovenlysvinduer, som sikrer godt lysindfald på 1. salen. Facaderne fuldendes af de hvidmalede vinduer og udhæng. Boligen er forsynet med naturgas og har et flot energimærke, nærmere bestemt energiklasse B.

Indretningen
Entreen byder velkommen til både stueplan samt 1. salen.
Fra entreen har man adgang til en fordelingsgang, hvorfra man har adgang til to meget fine værelser, begge af en fornuftig størrelse samt et flot badeværelse, som fremstår yderst velholdt. Her finder man både bruseniche samt et elegant badekar på løvefødder, som passer naturligt ind i det charmerende hus. Fra fordelingsgangen har man ligeledes adgang til husets hjerterum, nemlig køkken/alrummet. Her finder man et flot køkken med fyldningslåger, alt i hårde hvidevarer samt en skøn udsigt over de åbne marker. Fra køkkenet har man åben adgang til spise- og dagligstuen med den hyggelige vinkel, hvorfra man kan nyde godt af vinduespartier og dør mod have og terrasse.
På 1. salen finder vi en god repos og to meget store værelser, beliggende i hver sin ende af huset. Det ene værelse bliver i dag brugt som et stort walk-in-closet men kunne nemt bruges til en teenager eller to mindre børn. Begge værelser har indbyggede skabsvægge, hvor man har fået gjort nytte af de skrå vægge, hvorfor der er rigelig plads til selv den større børnefamilie og hvad dette nu indebærer af tøj, m.v.
Særlige detaljer og udstyr
♡ Flot og vedligeholdelsesfrit glaseret tegltag
♡ Elegant haveanlæg med fiskebassin, vandfontæne i forhaven m.v.
♡ Udsigt over åbne marker
♡ Dobbelt carport

Rundt om boligen
Forhaven som byder flot velkommen til gæsterne, haven og ikke mindst terrassen skal opleves. Græsplænen lokker til boldspil og opstilling af en trampolin, måske sågar en nedgravet pool eller udespa, her er det blot dig som køber, som sætter begrænsningerne. Terrassen kan nydes med et køligt glas rosé, mens bøfferne bliver færdige på grillen.
Rønnede
Rønnede er en charmerende lille by beliggende på Sydsjælland i Danmark. Byen emmer af historie og har en hyggelig atmosfære, som tiltrækker både lokale og besøgende.
I Rønnede finder man en smuk kirke, der stammer helt tilbage fra 1100-tallet. Kirken er et imponerende syn og vidner om byens lange historie. Omkring kirken ligger små brostensbelagte gader, hvor man kan gå på opdagelse i de gamle huse og måske falde over en hyggelig café eller antikvitetsbutik.
Byen byder også på smukke naturområder, der indbyder til dejlige gåture. En populær destination er Rønnede Sø, der ligger tæt på byen. Her kan man nyde udsigten over søen og se det rige dyreliv, der findes i området. Omkring søen er der også anlagt stier, hvor man kan gå eller cykle og nyde naturen.
Rønnede er også kendt for sin årlige musikfestival, hvor talentfulde kunstnere indtager byen og skaber en fantastisk stemning. Festivalen tiltrækker både lokale og besøgende, der kommer for at nyde den gode musik og fællesskabet.
Alt i alt er Rønnede en by, der byder på historie, natur og kulturelle oplevelser. Det er et sted, hvor man kan slappe af og nyde livet i de idylliske omgivelser. En absolut must-see destination for alle, der elsker charmerende danske byer.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.
Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.